Izbor novog životnog prostora jedan je od najvećih i najvažnijih koraka, jer kupovina stana nije samo kupovina, već i stvaranje novog početka i sigurnosti u zajedničkom domu. U mnoštvu ponuda i mogućnosti, teško je napraviti izbor koji pruža pravu meru kvaliteta, sigurnosti i komfora koja u potpunosti odgovora porodici koja raste.

Moderan stambeni kompleks Moj Aviv ponudiće baš takvu dimenziju koncepta stanovanja. Lociran u jednoj od najstarijih i najlepših stambenih opština u Beogradu, na Zvezdari, omogućiće prijatan porodični ambijent svojim budućim stanarima. Blizina Bulevara kralja Aleksandra, Zvezdraske šume, Sportskog centra Olimp, škola, obdaništa i zdravstvenih ustanova, mir i ušuškane zvezdarske ulice, zajedno sa neposrednom blizinom tržnog centra Aviv Park Zvezdara, učiniće da kompleks Moj Aviv predstavlja sinonim za mir, sigurnost i topli dom.

Moj Aviv ponudiće ukupno 76 stambenih jedinica, različitih struktura – od jednosobnih do četvorosobnih stanova, raspoređenih u dve stambene zgrade. Zahvaljujući savremenom trendu u procesu gradnje, koji podrazumeva da budući vlasnik stana u ranim fazama izgradnje aktivno učestvuje u definisanju rasporeda prostorija i izboru završnih radova, novi zvezdarski stambeni kompleks budućim vlasnicima će ponuditi i tu vrstu pogodnosti pri odabiru svog doma. Uz parking mesta u nadzemnoj garaži za stanare kompleksa, Moj Aviv će Vam omogućiti lakoću života u ovom delu Beograda. Sa prvim danima leta, počeće izgradnja stambenog kompleksa Moj Aviv, te je sada pravo vreme da obezbedite sebi dom koji će ponuditi apsolutni komfor i privatnost za svakog člana porodice.

Investitor Aviv Arlon, koji stoji iza ovog projekta, od 2007. godine prisutan je u Srbiji i poznat je na našem tržištu po izgradnji prvog ritejl parka na ovim prostorima u Pančevu. Tokom 2015. godine uspešno je realizovao projekte Aviv Park Zvezdara i Aviv Park Zrenjanin, što budućim kupcima stana u kompleksu Moj Aviv pruža posebnu dimenziju poverenja i sigurnost u visok kvalitet izgradnje.

Ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova u kompleksu Moj Aviv je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.