Aviv Arlon

Aviv Arlon, jedna od vodećih izraelskih kompanija u oblasti nekretnina, još od 1963. godine bavi se razvojem velikih projekata i izgradnjom.
Kompanija ima dugogodišnje iskustvo u oblasti planiranja i izgradnje, građevinskih radova kao i izgradnje puteva i infrastrukture. Takođe, značajan je uspeh i u upravljanju marketingom, posebno u stambenim i poslovnim projektima. Odlučnost, istrajnost i inovativna razmišljanja osnovna su vizija kompanije Aviv Arlon što garantuje vrhunske rezultate u oblasti gradnje kao imperativ u godinama koje dolaze. Kompanija je specijalizovana za primenu naprednih tehnologija u procesu izgradnje i ima preko 50 završenih projekata širom Izraela, Evrope i Sjedinjenih Američkih Država.

Od najvišeg stambeno-poslovnog tornja u Izraelu koji nosi naziv Moshe Aviv Tower i koji je ujedno i sedište same kompanije, preko istaknutih poslovnih i stambenih projekata širom Izraela i sveta, Aviv Arlon je izuzetno aktivan i u regionu jugoistočne Evrope, gde su svoje mesto našli i projekti u Sofiji, Plovdivu i Budimpešti.

Od 2007.godine Aviv Arlon kompanija je prisutna i u Srbiji, gde je započela investiranje u izgradnju stambenih i komercijalnih objekata. Kompanija je investirala u izgradnju prvog ritejl parka na ovim prostorima koji se nalazi u Pančevu, a 2015. godine je uspešno završila projekte u Beogradu i Zrenjaninu.

Želim da posetim Moj Aviv prodajni prostor!